Personal Training
Personal Training

Fysieke en mentale fitheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fysiek fit zijn betekent lekkerder in je vel zitten, minder stress, betere nachtrust en ga zo maar door. De oplossing lijkt zo simpel maar toch is sport & beweging niet zo vanzelfsprekend meer in ons dagelijkse drukke bestaan door uiteenlopende redenen zoals bijvoorbeeld tijdgebrek. Maar hebben we geen tijd of maken we geen tijd vrij?

Onze personal trainers helpen jou de drempel naar de sportschool, het trainingsveld of de tennisbaan te verlagen. Wij geven je het plezier in het spelletje terug, want naast deskundig advies op het gebied van training en voeding spelen motivatie en plezier een sleutelrol.

Te ongetraind om te trainen bestaat niet. Kamp je met overgewicht of heb je een blessure, wij laten je op een veilige en verantwoorde manier progressie maken en leren je grenzen te verleggen.

In de eerste afspraak starten we met een intakegesprek. Tijdens het gesprek wordt samen met de trainer de beoogde doelstellingen vastgesteld, de haalbaarheid hiervan besproken en het tijdsplan opgesteld. De trainer neemt een aantal fysieke testen af om de ‘0’ meting te bepalen en samen gaan jullie aan de slag met het trainingsprogramma.

Een uitgebreide healthscan voorafgaand aan de start met het trainingsprogramma is ook mogelijk. U leest hier meer over onder het kopje ‘healthscan’.