Personal Training
Sento

Een van de meest luxueuze clubs van Nederland, gelegen in de Jordaan boven het Marnixbad. Sento beschikt over de nieuwste apparatuur van ‘Life Fitness’ en heeft een zeer aangename en rustige zaal.Lees verder

Thuis

Zit je te krap in de tijd om telkens naar de sportschool te komen? Dan komen wij naar je toe! Niets beters dan na een flinke training lekker je eigen douche in te kunnen stappen!
Lees verder

YFC

Your Fitness Center is een gezellig en mooie fitnessclub in het centrum van Amsterdam aan de Jan van Galenstraat. De club heeft een grote diversiteit aan cardio- en krachtapparatuur.
Lees verder

Park

Naast de loop- en conditietrainingen en de freestyle bootcamp lessen maar ook is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de personal trainingen in de frisse buitenlucht te doen. Het park biedt tal van mogelijkheden en je bent sowieso vrij abonnementen of andere voorwaarden bij de sportschool!Lees verder

Akasha*****

Het Conservatorium Hotel heeft in januari 2012 haar deuren heropend. Het behoort nu tot de meest prestigieuze vijfsterren hotels in Amsterdam. In het hotel bevindt zich een zeer luxe gym met uitgebreide spa, Akasha.
Lees verder